Viikonloppureissu



Vietimme M:n kanssa Helsinki-viikonlopun ihan kaksistaan. Tai melkein kaksistaan. Huomasimme, että ystävämme olivat menossa myös Helsinkiin kyseisenä viikonloppuna ja kävimmekin heidän kassaan myöhäisellä illallisella belgialaisravintola belgessä. Ruoka ja seura oli loistavaa. Oli ihana käydä syömässä heidän kanssaan kaikessa rauhassa. Tuli naurettua, niin kuin heidän kanssaan aina tulee ♥
Eksyimme belgeen syömään, kun sattumalta törmäsimme erääseen yläasteaikaiseen tuttuumme ja hänen tyttöystäväänsä, jotka kertoivat meille suosituksensa. Belge sattui sopivasti olemaan puoleen yöhön auki, joten suuntasimme sinne ja ei tarvinnut katua. Olimme kyllä tyytyväisiä.

Olin varannut matkan M:lle yllätyksenä ja yötä olimme Radisson Blu Plazassa. Nautimme pienistä ylellisyyksistä business class -huoneessa. Olimme oikein tyytyväisiä hotelliin ja sen palveluun.


Muuten viikonloppu kului kierrellen kaupungilla ja hieman ostoksiakin tehden. Satuimme piipahtamaan muun muassa lauantaina järjestetyllä designtorilla ja sunnuntaina Tavastialla olleella kirppiksellä. Designtorilta tarttui M:lle etukäteisjoululahjaksi hänen haaveilemansa everyday design finlandin lehtiteline ja ehkä kirppikseltäkin jotain pientä tarttui mukaan ;)



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike