Tuulahdus kevättä

Mikäs tässä hymyillessä, kun sää on kaunis ja mun kouluviikko on ohi! Yhtä harkkatyötä pitää kyllä vielä naputella joku päivä. 

Mun koko loppukevät on opiskelujen osalta tämmöistä, kun nyt kerrankin maltoin olla ottamatta mitään, mikä ei niin paljoa kiinnosta. Ehdin keskittyä muihin juttuihin ja rauhoittua. Menee kyllä varmasti hetki tottuessa tähän toimettomuuteen, mutta luulen, ettei tässä kuitenkaan tekemisen puutetta tule olemaan. 


Kasvava valo ja lämpö ovat saaneet mieleni jo pääsiäiseen ja päätinkin eilen tehdä jälkkäriksi rahkapiirakkaa pullapohjalla. Tuli kyllä aika hyvää, vaikka ohje olikin hieman sovellettu. Tein pullataikinan 2,5dl maidolla (1 kananmuna antaa taikinaan ihanaa ilmavuutta).
Päälliseen: 
2prk rahkaa
1,5dl maitoa 
2 kananmunaa
1dl sokeria 
1rkl sitruunamehua
1tl vanilijasokeria
rusinoita ja persikkaa maun mukaan

Kaaviloin uunipellille taikinasta epämääräisen melkein pellin kokoisen ympyrän ja nostin taikinaa hieman reunoilta ylös ja kaadoin päälliset keskelle. Paisto 250C n.10min. Nam!

Kommentit

  1. Ei tosiaan ole enää pitkä aika pääsiäiseen! Oottelen täällä jo malttamattomana, että pääsisin asettelemaan uudet pääsiäisjuttuni paikoilleen. :D

    VastaaPoista
  2. Miäkin jo vähän mietin, että laittaisko jo rairuohoa kasvamaan ja vähän keväisemmät verhot ja pöytäliinana :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike